Piko Dieselová lokomotiva G 1206 EH VI - 47220

(3)

Více od tohoto výrobce Piko

Měřítko: TT
Délka modelu: 123 mm
Minimální rádius: 310 mm
Napájení: DC
Ovládání: analogové
Osvětlení: ano
Zvuk: ne
Dopravce: soukromý
Éra: VI
Věk: 14+

Kód produktu: PI47220 Ean produktu: 4015615472209

Sklad Dvěděti.cz : Poslední kus
Prodejna Místek : Obvyklá doba dodání do 1 dnů
3 510 Kč 2 900,83 Kč bez DPH Recyklační poplatek 4 Kč
30
Předpokládané doručení dopravcem PPL
30. 04. 2024 u Vás doma.

PPL - Předpokládané doručení do 24h od odeslání
Předpokládané doručení do 24-48h od odeslání zásilky na adresu. Včasné doručení je na...

Model dieselové lokomotivy G 1206 pro nákladní soupravy v provedení německého dopravce Eisenbahn und Häfen GmbH. Nabízí přesně a pečlivě, do detailu převedenou předlohu, čímž potěší a přesvědčí každého fanouška železniční techniky. Barevné provedení i potisk, zahrnující veškeré dekorativní prvky, jsou nejvyšší kvality. Model je osazen výkonným, setrvačníky vybaveným motorem a moment je přenášen uhlopříčně uspořádanými bandážovanými koly na vnitřních nápravách podvozku, poháněné jsou však všechny čtyři nápravy. Bílé/červené LED osvětlení se mění v závislosti na směru jízdy.

 

Hlavní vlastnosti:

  • čtveřice náprav
  • motor s dvojicí setrvačníků
  • dvojice bandážovaných hnacích kol
  • světla s přepínáním barvy dle směru jízdy
  • rozhraní NEM 651
  • šachta dle NEM 358 s kinematikou krátkého spřáhla

 

Dokumentace:


 

Německá firma PIKO se zabývá výrobou modelů lokomotiv, vagónu, start setů, kolejiva a kolejových setů. Klasickým výrobkem, kterým se firma PIKO celosvětově proslavila, je modelová železnice. Modely železnice jsou vysoce detailní. Firma PIKO vyrábí modely ve velikostech H0 (měřítko 1:87), G (měřítko 1:25), TT (měřítko 1:120) a N (měřítko 1:160). PIKO modelové železniční výrobky pokrývají nejrůznější potřeby modelářů. Jsou pravidelně testovány a oceňovány v domácím i zahraničním tisku.

 

 

Společnost PIKO Spielwaren GmbH byla založena v roce 1949 v Chemnitz. Dnes sídlí v Sonnebergu v Durynsku a je jedním z předních evropských výrobců modelové železnice. Je zejména dodavatelem kompletního sortimentu modelů měřítka H0 a zahradních železnic měřítka G, ale vyrábí i zajímavé modely pro příznivce měřítek TT a N. Výrobky PIKO pokrývají nejrůznější potřeby železničních modelářů a jsou pravidelně testovány a oceňovány v odborném tisku. Společnost se s úspěchy prezentuje na různých národních a mezinárodních veletrzích, například na norimberském veletrhu hraček. Každé dva roky také ve své sonnebergské továrně pořádá prohlídky pro fanoušky železničního modelářství.

 

Podobné zboží

Piko Dieselová lokomotiva BR 130 „Ludmilla“ DR IV - 47328
Poslední kus
3 879 Kč