Dřevěné dětské hřiště - Stavebnice dětská houpačka Ondra

(1)
Produkt je trvale vyprodán

Více od tohoto výrobce PA

Dřevěné hřiště - Stavebnice houpačky

Rozměry: 1810x3090x2320 mm
Průměr trámů: 90 mm

Kód produktu: PAL016 Ean produktu: PAL016

Produkt je trvale vyprodán nebo se již nevyrábí
Sklad Dvěděti.cz : Dostupnost neznámá
Prodejna Místek : Dostupnost neznámá
4 950 Kč 4 090,91 Kč bez DPH

Produkt bohužel nyní není v prodeji. Pro více informací k dostupnosti nás prosím kontaktujte emailem.

Dětské dřevěné hřiště Natur Ondra je kvalitní český výrobek s certifikátem bezpečnosti. Každé hřiště je vyrobeno z kvalitního smrkového a borového dřeva.

Náročnost montáže:
Obrovskou výhodou hřiště Natur je snadná montáž. Předmontovanou verzi díky vysokému stupni prefabrikace sestavíte během 1 hodiny za pomoci několika šroubů a vrutů. Hravě si při tom vystačíte s plochým klíčem 13 mm, AKU šroubovákem a kladívkem, které má většina z nás doma. Hřiště Natur dodáváme jako stavebnici s maximem již smontovaných dílů, takže je téměř nemožné sestavit ho jinak, než je konstruován.

Dřevo:
Hřiště je vyrobeno ze smrkového nebo borového tlakově impregnovaného frézovaného dřeva. Na povrchu dřeva se vytvářejí výsušné trhliny, které však nemají vliv na pevnost a životnost konstrukce.

3 výhody hřiště Palis Natur
- jednoduchá montáž
- certifikace dle EN 71
- kvalitní dřevo

Dětské hřiště Natur jsme navrhli jako kvalitní českou alternativu k rozšířeným zahradním hřištím čínské výroby. Hřiště jsou certifikována a splňují přísné bezpečnostní normy podle ČSN EN 71.

Vybrané možné varianty dřeva uveďte v připomínkách k objednávce.


Objednávky vyřizujeme okamžitě po přijetí. Dodání zboží zajišťujeme obvykle do druhého dne od potvrzení objednávky. V případě prodloužení dodací lhůty kupujícího včas informujeme telefonicky nebo elektronickou poštou.

Doprava tohoto hřiště NENÍ ZDARMA!
Po území České republiky rozvážíme objednané zboží pouze na dobírku buď vlastní dopravou, nebo ve spolupráci se spediční společností TOPTRANS. K objednávce dětských hřišť do 10.000 Kč jinak účtujeme cenu dopravy dle platného ceníku.

Česká společnost na výrobu hřišť byla založena v roce 1991 a následně svou činnost rozšířila o výrobu plotových dílců, prvků zahradní architektury, zahradních chat a obytných domů.
Tyto dětská hřiště vynikají kreativitou řešení a kvalitou zpracování. Při navrhování herních prvků a sestav včetně montážních materiálů vždy zohledňují na prvním místě bezpečnost dětí.
V závislosti na použitých materiálech, místě určení a harmonizování s normami ČSN jsou tyto dětská hřiště členěna na veřejná a privátní. V obou variantách si přitom kladou za cíl nejen děti bavit, ale také během her rozvíjet jejich pohybové dovednosti a obratnost.