Albi EKO laboratoř minisada

(1)
Produkt je trvale vyprodán

Věk: 7+
Počet hráčů: 1

Kód produktu: AL96544 Ean produktu: 8590228004116

Produkt je trvale vyprodán nebo se již nevyrábí
Sklad Dvěděti.cz : Dostupnost neznámá
Prodejna Místek : Dostupnost neznámá
234 Kč 193,39 Kč bez DPH

Produkt bohužel nyní není v prodeji. Pro více informací k dostupnosti nás prosím kontaktujte emailem.

Zábavná ekologická laboratoř, která vás naučí čistit vodu.

Pomocí přístroje na odpařování si vyrobíte destilovanou vodu a pomocí speciálního filtru si vodu budete moci filtrovat. Naučíte se tedy základní principy čištění vody.

Sada obsahuje: části sloupcového filtru, kalíšek, štěrk, destilační nádobu, pipetu, filtrační papír a podrobný ilustrovaný návod v českém a slovenském jazyce.

Stejně jako praotec Čech zavětřil na Řípu mléko a strdí, tak i Antonín Kokeš, spoluzakladatel a majitel Albi, před více než 20 lety vycítil, že práce může být zábava. Český národ, mlékem a strdím už tak trochu unaven, potřeboval tehdy nějakou vzpruhu.

Schopnost bavit se, hrát si a umět vyjádřit hluboké city je nám sice vlastní, nebývá ovšem na škodu ji trochu podpořit! Věříme, že i produkty Albi k tomu pomáhají a že naše hry, dárky a přání utužují v Češích humor a hravost. Ať už se jedná o trochu té

 soutěživosti (kdo uspěje ve vědomostní hře?), nebo o romantické chvíle ve dvou, vždy pomáháme lidem více si užívat radost a lépe vyjadřovat, co k ostatním cítíme. Zkrátka – děláme, co nás baví, a doufáme, že to zase baví vás!